Отборът съставен футболисти без професионални договори победи участника във Втора лига

...
Отборът съставен футболисти без професионални договори победи участника във Втора лига
Коментари Харесай

Бозаджиите загубиха от свободни агенти

Отборът формиран футболисти без професионални контракти победи участника във Втора лига Струмска популярност (Радомир) с 2:1 в другарска среща, играна през днешния ден на стадиона в град Брезник. С тази контрола приключи и лагерът на свободните сътрудници, които се подготвяха в града под управлението на треньора Румен Стоянов.

Подобен отбор бе проведен за 17-и следващ път от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), с поддръжката на БФС. Целта на плана е играчите да водят естествен подготвителен развой и да се приготвят за новия сезон, до момента в който търсят нови тимове, в които да продължат кариерата си.

Струмска популярност откри резултата още в осмата минута. Това стана след центриране от корнер, при което футболист на символичните посетители засече с глава в мрежата.

В 51-ата минута Николай Хаджиниколов напредна отдясно и подаде към Александър Добчев, който с обмислен шут вкара за 1:1. Само четири минути по-късно още веднъж Добчев се разписа, реализирайки за крайното 2:1 за тима на АБФ. Той получи пас от Георги Божилов, финтира вратаря на Струмска популярност и изпрати топката зад тила му.

Ето какво каза след края на дуела треньорът на свободните сътрудници Румен Стоянов:

" Доволен съм от старанието на всички за късия интервал, в който работихме дружно. Получиха се и много футболни неща. Още след първата ни контрола против Миньор три от момчетата си откриха тимове, което демонстрира, че този план има бъдеще ".

Отборът на свободните сътрудници игра в състав:

Божидар Петров, Сашо Димов, Мартин Минчев, Асен Георгиев, Адриан Данчев, Георги Илиев, Даниел Георгиев, Стефан Николов, Давид Димитров, Петко Петков, Николай Хаджиниколов (Димитър Симеонов - вратар, Владислав Килов, Александър Петков, Георги Божилов, Александър Добчев, Станимир Марински.
 Алвеша ще е играещ треньор в Струмска популярност
Алвеша ще е играещ треньор в Струмска популярност

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР